Depozitare

Pe lângă serviciile noastre de bază de stocare, oferim și o gamă largă de servicii cu valoare adăugată

Soluții de stocare complet integrate

La DEVEGA, înțelegem importanța soluțiilor de depozitare eficiente și eficiente pentru succesul afacerii dumneavoastră. De aceea suntem mândri să oferim o gamă completă de servicii de depozitare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice, asigurându-ne că produsele dumneavoastră sunt stocate, gestionate și distribuite cu cea mai mare grijă și profesionalism.

Caracteristici cheie ale serviciilor noastre de depozitare

Facilități moderne și sigure

Depozitele noastre de ultimă generație sunt echipate cu cele mai noi sisteme de securitate, inclusiv supraveghere video 24/7, controale de acces și sisteme de protecție împotriva incendiilor, asigurând siguranța și securitatea dumneavoastră. produse valoroase.

Soluții flexibile de stocare

Oferim o varietate de opțiuni de depozitare, pe termen scurt sau lung, inclusiv rafturi pentru paleți și depozitare în vrac, pentru a găzdui o gamă variată de tipuri și dimensiuni de produse.

Managementul inventarului

Sistemul nostru avansat de management al depozitelor (WMS) permite urmărirea și monitorizarea în timp real a inventarului dvs., oferindu-vă informații exacte și actualizate despre nivelurile stocurilor, locațiile produselor și starea comenzilor.

Îndeplinirea comenzilor și distribuirea

Oferim servicii eficiente de pick and pack, asigurându-ne că comenzile dumneavoastră sunt procesate rapid și precis. Flota și parteneriatele noastre ne permit să distribuim produsele dumneavoastră clienților dumneavoastră cu viteză și fiabilitate.

Servicii cu valoare adăugată

Pe lângă serviciile noastre de depozitare de bază, oferim și o gamă de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi cross-docking, kitting, ambalare, etichetare și logistică inversă, pentru a vă ajuta să vă eficientizați operațiunile lanțului de aprovizionare.

Soluții scalabile

Soluțiile noastre de depozitare sunt concepute pentru a se extinde cu afacerea dvs., asigurându-vă că puteți face față cu ușurință fluctuațiilor cererii fără a suporta costuri inutile.

Atunci când sunteți partener cu DEVEGA, vă puteți aștepta la servicii personalizate, atenție la detalii și un angajament față de excelență. Echipa noastră de profesioniști cu experiență va lucra îndeaproape cu dvs. pentru a dezvolta o soluție de depozitare care să îndeplinească cerințele dumneavoastră unice și să vă sprijine creșterea afacerii.