Valorile Devega

Valorile noastre de bază: Construirea unei companii de logistică durabilă și orientată pe oameni

La DEVEGA, credem că valorile noastre definesc cultura companiei noastre, ne modelează viitorul și pun bazele succesului nostru. Suntem mândri să susținem un set de valori de bază care reflectă angajamentul nostru față de siguranță, calitate, responsabilitate socială, grija mediului și promovarea unui loc de muncă pozitiv. Aceste principii directoare ne inspiră să luptăm spre excelență în tot ceea ce facem.

Siguranță

Acordăm prioritate siguranței și bunăstării angajaților, clienților noștri și comunităților pe care le deservim. Implementând protocoale de siguranță stricte, oferind instruire regulată și promovând o cultură a conștientizării siguranței, ne străduim să creăm un mediu de lucru sigur și să minimizăm riscurile pe parcursul operațiunilor noastre.

Calitate

Suntem dedicați să furnizăm servicii logistice remarcabile, depășind constant așteptările clienților. Angajamentul nostru neclintit față de excelență ne determină să ne îmbunătățim și să inovăm continuu, asigurându-ne că rămânem în fruntea soluțiilor logistice.

Responsabilitate socială

Ne recunoaștem responsabilitatea de a contribui pozitiv la societate și de a sprijini activ comunitățile locale, organizațiile caritabile și inițiativele sociale. Prin implicarea în eforturi filantropice, voluntariat și parteneriate, ne propunem să creăm schimbări de durată și pozitive și să promovăm un spirit de dăruire în întreaga organizație.

Îngrijirea Mediului

Ne angajăm să ne protejăm planeta și să minimizăm impactul asupra mediului al operațiunilor noastre. Investim activ în tehnologii ecologice, implementăm practici durabile și sprijinim inițiative care promovează gestionarea mediului, asigurând un viitor mai ecologic pentru generațiile viitoare.

Competență și Profesionalism

Echipa noastră de profesioniști calificați este coloana vertebrală a companiei noastre. Investim în formare continuă, educație și dezvoltare, dând putere angajaților noștri să exceleze în rolurile lor și să susțină cele mai înalte standarde de profesionalism, eficiență și expertiză.

Responsabilitate

Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru acțiunile noastre și ne considerăm responsabili pentru rezultatele pe care le oferim. Menținând transparența și comunicarea deschisă, cultivăm o cultură a încrederii, a fiabilității și a conduitei etice în cadrul organizației noastre.

Lucru in echipă

Credem că colaborarea și munca în echipă sunt esențiale pentru succesul nostru. Încurajând un mediu favorabil, incluziv, care încurajează comunicarea deschisă, respectul reciproc și obiectivele comune, putem realiza mai mult împreună decât am putea realiza individual.

Satisfacția și motivarea angajaților

Apreciem bunăstarea, satisfacția și motivația angajaților noștri, deoarece acestea sunt esențiale pentru succesul nostru. Oferind o compensație competitivă, oportunități de creștere și o atmosferă de lucru pozitivă, ne străduim să facem din DEVEGA un loc minunat de lucru.

Integritate, respect și tratament corect

Aderăm la cele mai înalte standarde de integritate și conduită etică, tratându-i pe toți cu care interacționăm – angajați, clienți și parteneri deopotrivă – cu respect și corectitudine. Îmbrățișăm diversitatea și promovăm egalitatea, creând un loc de muncă în care toată lumea se simte apreciată și auzită.

Trăind aceste valori în fiecare zi, continuăm să ne consolidăm cultura companiei, să cultivăm o forță de muncă motivată și să oferim clienților noștri servicii logistice excepționale. La DEVEGA, valorile noastre sunt busola care ne ghidează către un viitor mai luminos, mai durabil și de succes.

Doriți să ne contactați?

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu toate
întrebările dvs. despre serviciile noastre.