Subcontractori

La DEVEGA ne mândrim cu furnizarea de servicii de transport rutier excepționale clienților noștri. Pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate, căutăm în mod activ subcontractanți dedicați și profesioniști care să se alăture rețelei noastre de parteneri în continuă creștere.

Partenerii noștri ideali subcontractanți împărtășesc angajamentul nostru de a oferi soluții de transport eficiente, sigure și de încredere, menținând în același timp un accent neclintit pe satisfacția clienților. Colaborând cu companii care au aceleași idei, putem lucra împreună pentru a depăși așteptările clienților și pentru a conduce industria transportului rutier înainte.

La ce vă puteți aștepta ca subcontractant?

Cautăm parteneri care doresc să ofere un serviciu de calitate pentru clienții noștri. Calitatea, fiabilitatea și corectitudinea sunt în topul priorităților noastre. Dacă vă identificați cu aceste valori și doriți să lucrați în echipa noastră motivată de succes, atunci ar trebui să îndepliniți și următoarele condiții:

Pachete de compensare competitive
Asistență și formare continuă pentru a vă îmbunătăți capacitățile de servicii
Acces la tehnologie și resurse de ultimă generație
Oportunități de creștere și extindere în cadrul rețelei noastre de parteneriate

Salutăm subcontractanții specializați în diverse aspecte ale transportului rutier, inclusiv, dar fără a se limita la:

Marfă generală (ambient, tautliner)
Transport de mărfuri în vrac
Livrare locală și la distanță lungă
Transport frigorific
FTL și LTL

Odată partener cu noi, veți avea acces și la o rețea de furnizori profesioniști și veți beneficia de aceleași reduceri ca și DEVEGA, indiferent dacă este vorba de combustibil, piese sau alte bunuri și servicii.

Dacă sunteți un subcontractant cu înaltă calificare, experimentat și dedicat, interesat să colaboreze cu noi, am fi încântați să aflăm de la dvs. Împreună, să creăm o rețea de transport rutier robustă, fiabilă și de succes, care stabilește noi standarde în industrie.

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile noastre de parteneriat și pentru a vă alătura rețelei noastre de subcontractanți de încredere, vă rugăm să ne contactați la razvan_blaj@devega.ro. Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare să exploreze noi oportunități de colaborare și să obțină succesul reciproc.

Doriți să ne contactați?

Suntem bucuroși să vă ajutăm cu toate
întrebările dvs. despre serviciile noastre.