Soluții de transport si logistică

Ne angajăm să vă sprijinim afacerea

DEVEGA este destinația dvs. unică pentru soluții logistice cuprinzătoare, eficiente și de încredere, adaptate pentru a satisface cerințele dvs. unice de afaceri. Având o înțelegere profundă a peisajului lanțului de aprovizionare în continuă evoluție, misiunea noastră este să oferim servicii logistice complete, fără întreruperi, care să răspundă nevoilor diverse ale clienților noștri.

Portofoliul nostru extins de servicii include soluții de transport rutier, soluții de transport intermodal și soluții de depozitare. Echipa noastră dedicată de profesioniști combină expertiza în industrie și tehnologia de ultimă oră pentru a se asigura că mărfurile dumneavoastră sunt livrate în siguranță și la timp, de fiecare dată. La DEVEGA Logistics, ne străduim să construim parteneriate de durată cu clienții noștri, oferind servicii de neegalat pentru clienți, adaptabilitate și soluții rentabile.

Alegeți DEVEGA Logistics și experimentați diferența pe care abordarea noastră personalizată o poate face pentru afacerea dvs.

Transport rutier

Transport rutier

Oferim o gamă cuprinzătoare de soluții de transport rutier, inclusiv FTL și Servicii LTL, concepute pentru a răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri (Tautliner, Frigo, Bulk, ADR).
vezi detalii

Transport intermodal

Transport intermodal

Transportul intermodal oferă o serie de beneficii, inclusiv eficiență, economii de costuri, beneficii pentru mediu, siguranță îmbunătățită și flexibilitate.
vezi detalii

Depozitare

Depozitare

Oferim o gamă largă de servicii de depozitare adaptate nevoilor dumneavoastră specifice. (Depozitare și VAS).
vezi detalii